Peberfrugt chutney

•    4 store peberfrugter
•    Saften af ½ citron
•    1 stort løg
•    2 fed hvidløg
•    30 g ingefær
•    1 chili
•    ½ tsk. spidskommen (pulver)
•    1 tsk. koriander (pulver
•    ½ dl. Olivenolie
•    1 tsk. sennepsfrø
•    50 g brun farin
•    1 dl eddike fx æblecidereddike
•    1tsk. salt 

Skær peberfrugterne i tern, steg dem i olie til de er bløde. Hak eller blend løg og tilsæt til peberfrugterne. Ingefær, hvidløg og chili hakkes fint eller blendes og steges med i kort tid.
Tilsæt nu krydderierne, citronsaft, farin, eddike og salt og lad det simre under låg i 20-30 minutter. Hvis væden koger helt væk, tilsættes lidt vand.
Kom chutneyen i skoldede glas og gem i køleskabet.

Tips: andre krydderiet til chutneyen kan være dild, kanelstænger, laurbærblade, kardemommefrø, nelliker.