Forside
Gartneriet
Om gartneriet
Podcast om Biodynamisk
Video om gartneriet
Artikel fra 'Ud&Se'
40 års jubilæum
Gartneriets historie
En torvemedhjælper fortæller
Kunder fortæller
Biodynamisk
Øko tilskud
Kontakt
Nyhedsmail
Opskrifter
Asparges opskrifter
Desserter og kager
Diverse - dressing, tilbehør
Fermentering
Glaskål opskrifter
Jordskok opskrifter
Kålopskrifter
Pesto
Postejer, madtærter m.m.
Rødbede opskrifter
Salater og råkost
Spinatopskrifter
Supper
Syltning
Vegedeller
Høstmarked smagsprøver
Varekendskab
Forårsløg
Friséesalat
Glaskål
Grønkål
Hokkaido
Jordskokker
Kannibal tomat
Krydderurter
Kålrabi
Lus i salat
Mizunasalat
Portulak
Radise
Rødbede
Sennepssalat
Tomatillo
Galleri
Høstmarked
Video fra høstmarked
Gartneriet
Torvehandel
Bygning af vejbod
Rødmoses Venner
Film om foreningen
Frivillig
Om foreningen
Bliv medlem
Foreningens "fødsel"
Vedtægter
Digte fra en Rødmoseven
Diverse artikler
Roedmose.dk
Asparges opskrifter
Desserter og kager
Diverse - dressing, tilbehør
'Kannibal sauce'
'Kannibal'/hokkaido mos
Asparges forret
Aubergine - ostegratinerede
Aubergine à la bruschetta
Aubergine Chutney
Aubergine creme
Aubergine dip
Aubergine-svampe sauté
Basilikumpesto, spicy
Blomkålscreme
Bønnecreme valske bønner
Bønnesalat
Chili i olie
Chillisovs
Fennikel syltet
Flødekartofler m. spinat og hvidløg
Glaskål - syltede
Gratinerede suppebrød m. rodfrugt
Grønkål smørepålæg
Grønkålschips
Grønkålspesto
Grønne bønner
Grønsagsjuice
Grøntsags shot
Gulerodstop pesto
Hokkaido gratin
Ingefærshot
Jordskok m. citronsmør
Jordskok-æble kompot
Jordskokker - bagte
Knækbrød, glutenfri
Korianderpesto
kålrabi chips
Kålrabi sauté
Kålrabimos
Kålrabiskiver - marinerede
Løgguf
Mynte dressing
Mynte-mandel pesto
Pastinak ovnbagt
Pastinakcreme
Peberfrugt Chutney
Peberfrugt pesto
Peberfrugt saucer
Peberfrugter - syltede
Persillepesto
Porrer i karrysovs
Radiser - sauterede
Rodfrugt chips
Rodfrugt sauce
Rødbede gryde
Rødbede hummus
Rødbede m. saltcitron
Rødbede marinerede
Rødbede pesto - grov
Rødbede/rug salat
Rødbedecreme
Rødbedejuice
Rødbedepesto
Rødbeder fermenterede
Rødbeder m. rabarber
Savojkål chips
Selleri-creme
Selleri-hvidløgs mos
Sennepssalat og jordskokker
Sherrytomater ovntørrede
Spidskål - bagt
Squash-græskarpesto
Sunde snack m. cashew creme
Syltede grøntsager
Sølvbede pesto
Sølvbeder syltede
Tomat / aubergine sauté
Tomat chutney
Tomat-peber relish
Tomat, tørret
Tomatketchup
Tomatsauce - enkel
Tomatsauce - krydret
Tzatziki
Fermentering
Glaskål opskrifter
Jordskok opskrifter
Kålopskrifter
Pesto
Postejer, madtærter m.m.
Rødbede opskrifter
Salater og råkost
Spinatopskrifter
Supper
Syltning
Vegedeller
Høstmarked smagsprøver
Grønkål smørepålæg
6 blade grønkål
1 løg
50 g tofu, moset
citronsaft
tamari
salt og peber
Fintsnittet løg og hakketngrønkål svitses i olivenolie, afkøles og blandes med tofuen. Smages til med citronsaft, tamari, salt og peber Holdbarhed 2-3 dage i køleskab.