Til forsiden
  • Forside
  • Gartneriet
    • Om gartneriet
    • Podcast om Biodynamisk
    • Video om gartneriet
    • Artikel fra 'Ud&Se'
    • 40 års jubilæum
    • Gartneriets historie
    • En torvemedhjælper fortæller
    • Kunder fortæller
    • Biodynamisk
    • Øko tilskud
    • Kontakt
  • Nyhedsmail
  • Opskrifter
    • Asparges opskrifter
    • Desserter og kager
    • Diverse - dressing, tilbehør
    • Fermentering
    • Glaskål opskrifter
    • Jordskok opskrifter
    • Kålopskrifter
    • Pesto
    • Postejer, madtærter m.m.
    • Rødbede opskrifter
    • Salater og råkost
    • Spinatopskrifter
    • Supper
    • Syltning
    • Vegedeller
  • Varekendskab
    • Forårsløg
    • Friséesalat
    • Glaskål
    • Grønkål
    • Hokkaido
    • Jordskokker
    • Kannibal tomat
    • Krydderurter
    • Kålrabi
    • Lus i salat
    • Mizunasalat
    • Portulak
    • Radise
    • Rødbede
    • Sennepssalat
    • Tomatillo
  • Galleri
    • Høstmarked
    • Video fra høstmarked
    • Gartneriet
    • Torvehandel
    • Bygning af vejbod
  • Rødmoses Venner
    • Film om foreningen
    • Lugning
    • Om foreningen
    • Bliv medlem
    • Foreningens "fødsel"
    • Vedtægter
    • Digte fra en Rødmoseven
    • Diverse artikler
    • Roedmose.dk
  • Asparges opskrifter
  • Desserter og kager
  • Diverse - dressing, tilbehør
  • Fermentering
  • Glaskål opskrifter
  • Jordskok opskrifter
  • Kålopskrifter
  • Pesto
  • Postejer, madtærter m.m.
    • Savojkåldolmer
    • Asparges omelet
    • Auberginer m. grøntsagsfyld
    • Aubergine, Porre lasagne
    • Blomkålsbøffer
    • Champignon pate
    • Chop sui m. selleri
    • Grønkålsdeller
    • Grønkålpostej
    • Grøntsagspostej
    • Grøntsagstærte - glutenfri
    • Hokkaido postej
    • Hokkaido risotto
    • Jordskokbrød
    • Jordskok/rosenkål i karrysovs
    • Kål-wraps
    • Laksegratin
    • Linsedeller
    • Melanzane
    • Moussaka - vegansk
    • Nøddeburgere
    • Pastaret, Endriks forårs
    • Pastaret med spinat og radiser
    • Peberfrugter, fyldte
    • Pizza med Aubergine
    • Pizza med hokkaido
    • Porre-kålrabi ovn-ret
    • Quinua deller
    • Rødbedebladstærte
    • Rødbedebøf
    • Rødbede deller
    • Rødbede gratin
    • Selleripostej el. persillerod
    • Selleripostej m. æble
    • Spidskålspate med champignon
    • Spinatfyld
    • Spinat, indbagt
    • Spinat risotto
    • Squash deller
    • Svampe-deller
    • Sølvbede ruller
    • Sølvbedetærte m. glutenfri bund
    • Tærtebund, fuldkorns
  • Rødbede opskrifter
  • Salater og råkost
  • Spinatopskrifter
  • Supper
  • Syltning
  • Vegedeller

Postejer, madtærter m.m.

Her finder du opskrifter til vegetariske retter, som både kan bruges på frokostbordet og som vegetarisk hovedret. Mange af de vegetariske opskrifter kan også bruges som tilbehør til kød og fisk.

Til venstre finder du vegetaropskrifterne i alfabetisk rækkefølge.

Gartneriet Rødmose • Rødmosevej 131, Tiufkær • 6052 Viuf • Tlf. 75 86 06 44