Til forsiden
  • Forside
  • Gartneriet
    • Om gartneriet
    • Podcast om Biodynamisk
    • Video om gartneriet
    • Artikel fra 'Ud&Se'
    • 40 års jubilæum
    • Gartneriets historie
    • En torvemedhjælper fortæller
    • Kunder fortæller
    • Biodynamisk
    • Øko tilskud
    • Kontakt
  • Nyhedsmail
  • Opskrifter
    • Asparges opskrifter
    • Desserter og kager
    • Diverse - dressing, tilbehør
    • Fermentering
    • Glaskål opskrifter
    • Jordskok opskrifter
    • Kålopskrifter
    • Pesto
    • Postejer, madtærter m.m.
    • Rødbede opskrifter
    • Salater og råkost
    • Spinatopskrifter
    • Supper
    • Syltning
    • Vegedeller
  • Varekendskab
    • Forårsløg
    • Friséesalat
    • Glaskål
    • Grønkål
    • Hokkaido
    • Jordskokker
    • Kannibal tomat
    • Krydderurter
    • Kålrabi
    • Lus i salat
    • Mizunasalat
    • Portulak
    • Radise
    • Rødbede
    • Sennepssalat
    • Tomatillo
  • Galleri
    • Høstmarked
    • Video fra høstmarked
    • Gartneriet
    • Torvehandel
    • Bygning af vejbod
  • Rødmoses Venner
    • Film om foreningen
    • Lugning
    • Om foreningen
    • Bliv medlem
    • Foreningens "fødsel"
    • Vedtægter
    • Digte fra en Rødmoseven
    • Diverse artikler
    • Roedmose.dk
  • Asparges opskrifter
  • Desserter og kager
  • Diverse - dressing, tilbehør
  • Fermentering
  • Glaskål opskrifter
  • Jordskok opskrifter
  • Kålopskrifter
  • Pesto
  • Postejer, madtærter m.m.
    • Savojkåldolmer
    • Asparges omelet
    • Auberginer m. grøntsagsfyld
    • Aubergine, Porre lasagne
    • Blomkålsbøffer
    • Champignon pate
    • Chop sui m. selleri
    • Grønkålsdeller
    • Grønkålpostej
    • Grøntsagspostej
    • Grøntsagstærte - glutenfri
    • Hokkaido postej
    • Hokkaido risotto
    • Jordskokbrød
    • Jordskok/rosenkål i karrysovs
    • Kål-wraps
    • Laksegratin
    • Linsedeller
    • Melanzane
    • Moussaka - vegansk
    • Nøddeburgere
    • Pastaret, Endriks forårs
    • Pastaret med spinat og radiser
    • Peberfrugter, fyldte
    • Pizza med Aubergine
    • Pizza med hokkaido
    • Porre-kålrabi ovn-ret
    • Quinua deller
    • Rødbedebladstærte
    • Rødbedebøf
    • Rødbede deller
    • Rødbede gratin
    • Selleripostej el. persillerod
    • Selleripostej m. æble
    • Spidskålspate med champignon
    • Spinatfyld
    • Spinat, indbagt
    • Spinat risotto
    • Squash deller
    • Svampe-deller
    • Sølvbede ruller
    • Sølvbedetærte m. glutenfri bund
    • Tærtebund, fuldkorns
  • Rødbede opskrifter
  • Salater og råkost
  • Spinatopskrifter
  • Supper
  • Syltning
  • Vegedeller

Asparges omelet

1-2 bundter asparges skæres i 3 cm  lange stykker og svitses i olivenolie med lidt hvidløg.
3 æg piskes let sammen med 2 spsk vand eller fløde. Krydr med lidt salt og peber. Hæld æggemassen og frisk revet parmesan over asparges, og bag omeletten ved jævn varme.

Asparges kan erstattes af en blanding af friske krydderurter, fx persille, kørvel, purløg og estragon samt et fed knust hvidløg.

Gartneriet Rødmose • Rødmosevej 131, Tiufkær • 6052 Viuf • Tlf. 75 86 06 44