• 200 gr. blandede svampe/brune champignon
  • 1 mellemstort løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 25 gr. havregryn/boghvedeflager
  • 1 spsk. mel/havremel
  • 1 spsk. Husk
  • 1-2 æg alt efter størrelse
  • frisk eller tørret timian
  • salt, peber og lidt citronsaft
  • kokosolie til stegning

Løg og hvidløg skæres i fine tern og  steges let gyldne. Svampene hakkes i en foodproccesor, ikke for fint.
Svampene svitses i olien til væden er fordampet, tilsæt lidt citronsaft, det trækker smagen op. Tilsæt løg og de øvrige ingredienser, og lad farsen hvile en ½-1 times tid. Hvis farsen er for blød tilsættes lidt mere mel.
Steges gyldne i olien og servers med en god salat, fermenteret kål eller en bønne/linsesalat
Svampe-dellerne er også lækre i madpakken

Jytte Grøndahl