Video lavet af fotograf Morten Schuster Rossel

 40 ÅR!!  Vi FEJRER!


Sommeren 1978
blev de første biodynamiske agurker og persillebundter, dyrket i Gartneriet Rødmoses drivhuse, solgt på torvet i Vejle.
Bodens placering var bagerst i 3. række, og mange vejlensere har nok tænkt deres om de 'mærkelige folk' som begyndte på sådan noget underligt noget, som at dyrke biodynamisk – og hvad ellers kunne de ikke finde på, der ude på det lille gartneri i Tiufkær!!

Tiderne har ændret sig: torvet er blevet mindre, Rødmoses bod er blevet større, gartnere er blevet skiftet – men biodynamikken og lokal afsætning på torvet er blevet.


Fra at blive betragtet som mærkelige er vi, som nu dyrker økologisk og biodynamisk, steget i anseelse – dvs. skiftevis er vi nu cool eller hot, afhængig af hvem man snakker med. Men uanset hvad, så luner det.
 
Fra 1978 til 2018 er 40 år, rundt regnet 2000 lørdage, og det vil vi gerne markere på torvet med jer: kunder, gamle kendinge og andet godtfolk – ja hele byen!!

Cool eller hot, Gartneriet Rødmose og Rødmoses Venner byder på varm saft, grønt slik og andet godt til maven, en lille ’Jubii40 hæfte’, og masser af erindringer og snak om fortid, nutid og fremtid, godt blandet med tak, varme og kærlighed fra os til jer, og fra jer til os!!