Til forsiden
  • Forside
  • Gartneriet
    • Om gartneriet
    • Video om gartneriet
    • Artikel fra 'Ud&Se'
    • 40 års jubilæum
    • Gartneriets historie
    • En torvemedhjælper fortæller
    • Kunder fortæller
    • Gartneren fortæller
    • Biodynamisk
    • Øko tilskud
    • Kontakt
    • Nyhedsmail
  • Opskrifter
    • Høstmarked smagsprøver
    • Syltning
    • Lugeaftner 2020
    • Fermentering
    • Glaskål opskrifter
    • Jordskok opskrifter
    • Kålopskrifter
    • Spinatopskrifter
    • Vegedeller
    • Supper
    • Salater og råkost
    • Postejer, madtærter m.m.
    • Diverse - dressing, tilbehør
    • Desserter og kager
  • Varekendskab
    • Forårsløg
    • Friséesalat
    • Glaskål
    • Grønkål
    • Hokkaido
    • Jordskokker
    • Kannibal tomat
    • Krydderurter
    • Kålrabi
    • Lus i salat
    • Mizunasalat
    • Portulak
    • Radise
    • Rødbede
    • Sennepssalat
    • Tomatillo
  • Galleri
    • Høstmarked 2021
    • Video fra høstmarked
    • Høstmarked 4
    • Høstmarked 3
    • Høstmarked 2
    • Høstmarked 1
    • Jubilæum - 35 år
    • Gartneriet
    • Torvehandel
    • Sankthansaften
    • Bygning af vejbod
  • Sortimentsliste
    • Grøntsager
    • Krydderurter i potte
    • Frugt og nødder
    • Safter, marmelade m.m.
    • Voelkel Safter
  • Rødmoses Venner
    • Fermenterrings kursus
    • Film om foreningen
    • Lugning
    • Om foreningen
    • Bliv medlem
    • Foreningens "fødsel"
    • Vedtægter
    • Generalforsamling
    • Høstmarked
    • Skt. Hans
    • Digte fra en Rødmoseven
    • Diverse artikler
    • Roedmose.dk
  • Høstmarked smagsprøver
  • Syltning
  • Lugeaftner 2020
  • Fermentering
  • Glaskål opskrifter
  • Jordskok opskrifter
  • Kålopskrifter
  • Spinatopskrifter
  • Vegedeller
  • Supper
  • Salater og råkost
  • Postejer, madtærter m.m.
    • Asparges omelet
      • Asparges opskrifter
    • Auberginer m. grøntsagsfyld
    • Blomkålsbøffer
    • Champignon pate
    • Chop sui m. selleri
    • Grønkålsdeller
    • Grønkålpostej
    • Grøntsagspostej
    • Grøntsagstærte - glutenfri
    • Hokkaido postej
    • Hokkaido risotto
    • Jordskokbrød
    • Jordskok/rosenkål i karrysovs
    • Laksegratin
    • Linsedeller
    • Melanzane
    • Moussaka - vegansk
    • Nøddeburgere
    • Pastaret, Endriks forårs
    • Pastaret med spinat og radiser
    • Peberfrugter, fyldte
    • Pizza med Aubergine
    • Pizza med hokkaido
    • Porre-kålrabi ovn-ret
    • Quinua deller
    • Rødbedebladstærte
    • Rødbede deller
    • Rødbede gratin
    • Selleripostej el. persillerod
    • Selleripostej m. æble
    • Spidskålspate med champignon
    • Spinatfyld
    • Spinat, indbagt
    • Spinat risotto
    • Squash deller
    • Svampe-deller
    • Sølvbede ruller
    • Sølvbedetærte m. glutenfri bund
    • Tærtebund, fuldkorns
  • Diverse - dressing, tilbehør
  • Desserter og kager

Asparges omelet

1-2 bundter asparges skæres i 3 cm  lange stykker og svitses i olivenolie med lidt hvidløg.
3 æg piskes let sammen med 2 spsk vand eller fløde. Krydr med lidt salt og peber. Hæld æggemassen og frisk revet parmesan over asparges, og bag omeletten ved jævn varme.

Asparges kan erstattes af en blanding af friske krydderurter, fx persille, kørvel, purløg og estragon samt et fed knust hvidløg.

Gartneriet Rødmose • Rødmosevej 131, Tiufkær • 6052 Viuf • Tlf. 51 24 22 07