Denne squashkage blev serveret på torvet til Rødmoses 35 års torvejubilæum.
Simon pyntede kagen med karamelcreme og kakaopulver, men den opskrift har han desværre kun på 'gefühl'.
- Forvarm ovn til 175°.
- Æg og sukker piskes skummende.
- Olie piskes i og squash og hvid chokolade tilsættes.
- Mel, hævemidler, krydderier og kerner blandes i separat skål og vendes derefter i dejen.
- Smør en form eller bardepande godt ind i smør, (lige evt et stykke bagepapir i bunden) og hæld massen heri.
- Kagen bages nu i ca. 45 min ved de føromtalte 175°.
Tips og Tricks:
Er du i tvivl om kagen er færdig, så stik strikkepind eller lignede i kagen. Der må ikke hænge noget kage fast i ”emnet”, når den trækkes op af kagen.
OBS! Lige meget hvor lækker kagen må se ud, så må den først spises efter den er kølet ned! Eller til ingen ser det…
God kamp og velbekomme.
Hilsen Brødmændene