Til forsiden
  • Forside
  • Gartneriet
    • Om gartneriet
    • Podcast om Biodynamisk
    • Video om gartneriet
    • Artikel fra 'Ud&Se'
    • 40 års jubilæum
    • Gartneriets historie
    • En torvemedhjælper fortæller
    • Kunder fortæller
    • Biodynamisk
    • Øko tilskud
    • Kontakt
  • Nyhedsmail
  • Opskrifter
    • Asparges opskrifter
    • Desserter og kager
    • Diverse - dressing, tilbehør
    • Fermentering
    • Glaskål opskrifter
    • Jordskok opskrifter
    • Kålopskrifter
    • Pesto
    • Postejer, madtærter m.m.
    • Rødbede opskrifter
    • Salater og råkost
    • Spinatopskrifter
    • Supper
    • Syltning
    • Vegedeller
  • Varekendskab
    • Forårsløg
    • Friséesalat
    • Glaskål
    • Grønkål
    • Hokkaido
    • Jordskokker
    • Kannibal tomat
    • Krydderurter
    • Kålrabi
    • Lus i salat
    • Mizunasalat
    • Portulak
    • Radise
    • Rødbede
    • Sennepssalat
    • Tomatillo
  • Galleri
    • Høstmarked
    • Video fra høstmarked
    • Gartneriet
    • Torvehandel
    • Bygning af vejbod
  • Rødmoses Venner
    • Film om foreningen
    • Frivillig
    • Om foreningen
    • Bliv medlem
    • Foreningens "fødsel"
    • Vedtægter
    • Digte fra en Rødmoseven
    • Diverse artikler
    • Roedmose.dk
  • Asparges opskrifter
  • Desserter og kager
    • Chokolade mousse m. avocado
    • Daddelkugler m. gulerødder
    • Frossen banan m. frugtcreme
    • Frugtsalat m. glaskål
    • Frugtsuppe m. hokkaido
    • Glutenfri chokolade muffins
    • Glutenfri Drømmekage
    • Gulerodskage
    • Havregrynskugler
    • Jordbær råsyltede
    • Julekugler med grønkål
    • Peanut kugler
    • Rødbede dessert
    • Rødbedekage
    • Rødbede-æblelæder
    • Squashkage m. hokkaido
    • Squashkage 2
    • Squashkage, nem
    • Squashkage glutenfri
    • Æbledessert
    • Æblekage crunch
    • Æblekage m. kanel
    • Æblekage glutenfri
  • Diverse - dressing, tilbehør
  • Fermentering
  • Glaskål opskrifter
  • Jordskok opskrifter
  • Kålopskrifter
  • Pesto
  • Postejer, madtærter m.m.
  • Rødbede opskrifter
  • Salater og råkost
  • Spinatopskrifter
  • Supper
  • Syltning
  • Vegedeller

Æbledessert

Varm æblekage

1 kg belle de boskoop æbler
Smuldredej:
150 g smør,  300 g rørsukker
100 g havregryn
100 g hk. hasselnødder
100 g speltmel

Æblerne skrælles, skæres i både og lægges i et smurt, ovnfast fad.
Resten af ingredienserne smuldres sammen og fordeles over æblerne.
Kagen bages i ca. 30 min. ved 180o
Serveres med cremefraiche eller flødeskum

 

Gartneriet Rødmose • Rødmosevej 131, Tiufkær • 6052 Viuf • Tlf. 5124 2207