Til forsiden
  • Forside
  • Gartneriet
    • Om gartneriet
    • Video om gartneriet
    • Artikel fra 'Ud&Se'
    • 40 års jubilæum
    • Gartneriets historie
    • En torvemedhjælper fortæller
    • Kunder fortæller
    • Gartneren fortæller
    • Biodynamisk
    • Øko tilskud
    • Kontakt
    • Nyhedsmail
  • Opskrifter
    • Høstmarked smagsprøver
    • Syltning
    • Lugeaftner 2020
    • Fermentering
    • Glaskål opskrifter
    • Jordskok opskrifter
    • Kålopskrifter
    • Spinatopskrifter
    • Vegedeller
    • Supper
    • Salater og råkost
    • Postejer, madtærter m.m.
    • Diverse - dressing, tilbehør
    • Desserter og kager
  • Varekendskab
    • Forårsløg
    • Friséesalat
    • Glaskål
    • Grønkål
    • Hokkaido
    • Jordskokker
    • Kannibal tomat
    • Krydderurter
    • Kålrabi
    • Lus i salat
    • Mizunasalat
    • Portulak
    • Radise
    • Rødbede
    • Sennepssalat
    • Tomatillo
  • Galleri
    • Høstmarked 2021
    • Video fra høstmarked
    • Høstmarked 4
    • Høstmarked 3
    • Høstmarked 2
    • Høstmarked 1
    • Jubilæum - 35 år
    • Gartneriet
    • Torvehandel
    • Sankthansaften
    • Bygning af vejbod
  • Sortimentsliste
    • Grøntsager
    • Krydderurter i potte
    • Frugt og nødder
    • Safter, marmelade m.m.
    • Voelkel Safter
  • Rødmoses Venner
    • Fermenterrings kursus
    • Film om foreningen
    • Lugning
    • Om foreningen
    • Bliv medlem
    • Foreningens "fødsel"
    • Vedtægter
    • Generalforsamling
    • Høstmarked
    • Skt. Hans
    • Digte fra en Rødmoseven
    • Diverse artikler
    • Roedmose.dk
  • Høstmarked smagsprøver
  • Syltning
  • Lugeaftner 2020
  • Fermentering
  • Glaskål opskrifter
  • Jordskok opskrifter
  • Kålopskrifter
  • Spinatopskrifter
  • Vegedeller
  • Supper
  • Salater og råkost
    • Appelsin / tomatsalat
    • Bønnesalat
    • Bede salat
    • Farverig bygsalat
    • Fennikel / æble salat
    • Frisée salat
    • Glaskål fritter
    • Glaskålslaw
    • Glaskål /æble salat
    • Grønkål-persillerod råkost
    • Grønkål salater
    • Hvidkålsalat m. æble
    • Kålrabi salat
    • Rodfrugt råkost
    • Rødbede m. saltcitron
    • Rødbedesalat m. mayonaise
    • Rødbede/rug salat
    • Rødkålssalat med tranebær
    • Savojkål/jordskok salat
    • Savojkål, rå-marineret med mandler og appelsiner
    • Sommersalat
    • Spidskålsalat m. tomat
    • Spinatsalat m. squash
    • Surkål af glaskål/spidskål
    • Sølvbedesalat
    • Tomat - Linsesalat
    • Vinter råkostsalat
  • Postejer, madtærter m.m.
  • Diverse - dressing, tilbehør
  • Desserter og kager

Salater og råkost

Salat og råkost kan både bruges som frokostret og som tilbehør til hovedmåltidet. Nogle salater er mere fyldige og er derfor velegnede som et lidt let hovedmåltid. Salaterne her på siden er alle lavet af friske økologiske grønsager og frugt.

I menuen til venstre finder du salat opskrifterne i alfabetisk rækkefølge. Der vil lejlighedsvis blive lagt nye opskrifter ind.

Til venstre finder du vegetaropskrifterne i alfabetisk rækkefølge.

Gartneriet Rødmose • Rødmosevej 131, Tiufkær • 6052 Viuf • Tlf. 51 24 22 07