Til hver person skal bruges:
Asparges dampes 1-2 min. i letsaltet vand, arrangeres på tallerkener sammen med oliven, cherrytomaten i skiver og friskhøvlet parmesan.
1-2 bundter asparges skæres i 3 cm lange stykker og svitses i olivenolie med lidt hvidløg.
3 æg piskes let sammen med 2 spsk vand eller fløde. Krydr med lidt salt og peber. Hæld æggemassen og frisk revet parmesan over asparges, og bag omeletten ved jævn varme.
Asparges kan erstattes af en blanding af friske krydderurter, fx persille, kørvel, purløg og estragon samt et fed knust hvidløg.
desuden skal anvendes
fløde, muskatnød, parmesan, persille el. basilikum
25 g smør smeltes på panden sammen med 3 spsk grønsags-bouillon. Grønsagerne kommes i, og der tilsættes ½-1 dl fløde. Småsimrer lidt og smages til med salt, peber og reven muskatnød.
Blandes i pastaen - parmesan ost rives henover, og der pyntes med persille eller basilikum.
Salat med radiser/ræddiker serveres til denne børnevenlige ret.