Til forsiden
  • Forside
  • Gartneriet
    • Om gartneriet
    • Video om gartneriet
    • Artikel fra 'Ud&Se'
    • 40 års jubilæum
    • Gartneriets historie
    • En torvemedhjælper fortæller
    • Kunder fortæller
    • Gartneren fortæller
    • Biodynamisk
    • Øko tilskud
    • Kontakt
    • Nyhedsmail
  • Opskrifter
    • Syltning
    • Lugeaftner 2020
    • Fermentering
    • Glaskål opskrifter
    • Jordskok opskrifter
    • Kålopskrifter
    • Spinatopskrifter
    • Vegedeller
    • Supper
    • Salater og råkost
    • Postejer, madtærter m.m.
    • Diverse - dressing, tilbehør
    • Desserter og kager
  • Varekendskab
    • Forårsløg
    • Friséesalat
    • Glaskål
    • Grønkål
    • Hokkaido
    • Jordskokker
    • Kannibal tomat
    • Krydderurter
    • Kålrabi
    • Lus i salat
    • Mizunasalat
    • Portulak
    • Radise
    • Rødbede
    • Sennepssalat
    • Tomatillo
  • Galleri
    • Høstmarked 4
    • Høstmarked 3
    • Høstmarked 2
    • Høstmarked 1
    • Jubilæum - 35 år
    • Gartneriet
    • Torvehandel
    • Sankthansaften
    • Bygning af vejbod
  • Sortimentsliste
    • Grøntsager
    • Krydderurter i potte
    • Frugt og nødder
    • Safter, marmelade m.m.
    • Voelkel Safter
  • Rødmoses Venner
    • Film om foreningen
    • Lugning
    • Om foreningen
    • Bliv medlem
    • Foreningens "fødsel"
    • Vedtægter
    • Generalforsamling
    • Digte fra en Rødmoseven
    • Diverse artikler
    • Roedmose.dk
  • Syltning
  • Lugeaftner 2020
  • Fermentering
  • Glaskål opskrifter
  • Jordskok opskrifter
  • Kålopskrifter
  • Spinatopskrifter
  • Vegedeller
  • Supper
  • Salater og råkost
  • Postejer, madtærter m.m.
  • Diverse - dressing, tilbehør
  • Desserter og kager

Lugeaftner 2020

Opskrifter fra Lugeaftner 2020

Glutenfri Knækbrød

Nem Kørvelsuppe

Vegansk Moussaka

Hvidkålsalat med æbler og ristede kerner

Rødbedesuppe

Gartneriet Rødmose • Rødmosevej 131, Tiufkær • 6052 Viuf • Tlf. 51 24 22 07