Inspirationskursus i fermentering

  • Kursus i fermentering af grøntsager
  • Fermenteringskursus

OBS
Nedenstående kursus er fuldtegnet, men du kan tilmelde dig og komme på venteliste.
Vi planlægger også at gentage kurset i januar - dato kommer senere her og Opens external link in new windowpå Facebook.
Hvis du forhåndstilmelder dig, vil du få direkte besked.

Tid: Tirsdag den 21. 11. 17 kl 18.30 til ca. 21.30
Sted: Grejsdal Skole, Skrædderbakken 8, Vejle (bemærk nyt sted)
Pris: 200 kr., som betales, når din tilmelding er registreret.
Betaling på Mobile Pay 27 62 44 10, senest tirsdag den 14.11.17.

Tilmelding til Ingrid på: ingrid.arne.kay@gmail.com eller tlf. 27 62 44 10

Medbring: urtekniv, urteskræller, stor grønsagskniv (især hvis du ikke kan undvære dine egne knive), rengjorte glas (300 – 500 g) med gode skruelåg eller patentlukke til dine egne produkter.
Grønsager og krydderier til din valgte blandinger udleveres på aftenen.
 
Medbring evt. også kaffe eller the og kop. Vi har en kage :-)

Du kan læse mere om fermentering her


Venlig hilsen Rødmoses venner
ved Endrik, Jytte og Ingrid