Inspirationskursus i fermentering

  • Kursus i fermentering af grøntsager
  • Fermenteringskursus

NY DATO

Kurset er både en gentagelse af vores første kursus, men også en videreudvikling, for dem der har fermenteret før.

Tid: Mandag den 15.  januar kl 18.30 til ca. 21.30
Sted: Vinding Skole, Vindingvej 54, Vejle
Pris: 250 kr., som betales, når din tilmelding er registreret.

Tilmelding til Ingrid på: ingrid.arne.kay@gmail.com eller tlf. 27 62 44 10
Betaling på Mobile Pay 27 62 44 10. Husk at skrive dit navn. Du kan også lave en bankoverførsel - skriv efter et kontonummer.

Medbring: Stor skål, urtekniv, urteskræller, stor grønsagskniv (især hvis du ikke kan undvære dine egne knive), rengjorte glas (300 – 500 g) med gode skruelåg eller patentlukke til dine egne produkter, samt et forklæde.

-> Grønsager og krydderier til din valgte blandinger udleveres på aftenen.
 
Medbring evt. også kaffe eller the og kop. Vi har en glutenfri kage :-)

Du kan læse mere om fermentering her


Venlig hilsen Rødmoses venner
ved Endrik, Jytte og Ingrid

PS. Der vil blive afholdt et madlavningskursus mandag den 19.2. samme sted.
Blandt andet om, hvordan du bruger dine fermenterede produkter i den daglige madlavning. Mere herom senere.